Publicitate

Regulamentul promoției „Privește și câștigă cu TV6”
În cadrul acestei tombole, începând cu data de 25 aprilie și până pe 29 mai decembrie, zilnic se extrage câte un premiu – voucher pentru produse TOP-SHOP în valoare de 1.000 de lei, și Dumneavoastră puteți deveni unul din câștigători!
Ce este necesar pentru participare:
– Conectați la televizor postul de televiziune TV6 (dacă operatorul dumneavoastră TV nu difuzează postul TV6 – apelați la numărul 079 400 252)
– Vizionați TV6 de la ora 17-00 până la 21-00, în fiecare oră, în intervalul de timp indicat, pe ecran va apărea câte o cifră. Adunați toate cele patru cifre în ordinea în care au apărut pe ecran într-un cod.
– Expediați codul pentru participarea la promoție prin SMS la numărul 069 59 15 69, nu mai târziu de ora 23.59, în ziua în care a fost publicat codul.

Rezultatele extragerii vor fi anunțate în fiecare zi de marți, următoarea după săptămâna în care au fost publicate codurile. Câștigătorii sunt aleși la întâmplare, în sistemul random.org, din participanții, care au transmis codul corect, nu mai târziu decât ora 23.59, a zile în care a fost publicat codul în cauză. Câștigătorul va fi anunțat despre câștig, dar și despre condițiile în care poate ridica premiul, prin intermediul unui apel telefonic din partea unui reprezentant al administrației MediaResurse s.r.l.

Vă mulțumim pentru participarea la tombolă și Vă urăm vizionare plăcută la TV6!
Organizatorul tombolei MediaResurse s.r.l.
La tombolă pot participa persoane mai mari de 18 ani, cetățeni ai RM.

Participând la tombolă, dumneavoastră dați acordul pentru a vă fi prelucrate datele personale în termenii desfășurării acesteia, și totodată pentru a participa în materialele PROMO ale postului TV6.